Zakelijk

Het ontvangst bij de receptie, de beursstand, de gangen van het kantoor, de showroom… klanten krijgen op allerlei momenten en locaties een stukje van je bedrijf te zien. Letterlijk. Dus hoe zorg je dat zij in een fijne sfeer belanden?

Iedere week verse boeketten op de zaak? Dat regelen we. Dit is waar namelijk het om draait: je klanten willen zich thuis voelen. En als er iets is waar mensen blij van worden, dan zijn het bloemen. Bloemen brengen kleur en een huiselijke sfeer, waardoor je klanten kunnen ontspannen. Dat vraagt dus om continuïteit. En aangezien je het druk genoeg hebt, brengen wij die bloemen gewoon bij je langs.

Bloemen op de zaak, zo werkt dat:

  • We zorgen elke week voor verse bloemen in jouw bedrijf
  • Hier krijg je iedere maand een factuur voor, wel zo handig
  • Last minute bestelling plaatsen? Geen probleem, bel gewoon even op, we komen langs.

Dat gezegd hebbende, de seizoensgebonden of bijzondere gelegenheden vinden we stiekem net zo leuk om te doen. Dan komen we in onze creatieve modus. Bijvoorbeeld als we de aankleding van een evenement doen, kerstbomen mogen versieren voor in de showrooms of gezellige paastakken mogen plaatsen in de vergaderzalen.

Hoe brengen we leven in jouw ruimte? Dat inventariseren we samen. Van concept tot styling: het wordt de sfeer die past bij de zaak.