Bas Bloem

Over Ons

Bas Bloem

Over Ons

We willen je verrassen. Verwonderen. Even laten lachen. Dat doen we met bloemen die je nergens anders in de omgeving vindt. Exotische bloemen bijvoorbeeld, of boeketten die zijn geïnspireerd door de laatste trends.

We zijn een tikkeltje eigenwijs, ook al is onze plek al meer dan 60 jaar een begrip in Beverwijk. Met de wisseling van de wacht in 2014 bracht eigenaar Bas de Groot namelijk een vernieuwende kijk op bloemen mee. Jarenlang was hij in de leer bij zijn voorganger die hem klaarstoomde voor het creatief ondernemerschap als bloemist. Nu geeft hij onze beroemde bloemenkraam zijn eigen twist, waar vaste klanten al jarenlang naar terugkeren.

Maar… er is één ding waar we nooit een compromis over zullen sluiten: de versheid van onze bloemen. Daar durven we 100% voor te staan. Wij drukken namelijk zelf op het knopje bij de veiling. Vervolgens bieden we je superverse boeketten aan in onze bloemenkraam en helpen wij je graag bij het vinden van bloemen voor jouw gelegenheid. Privé, maar ook zakelijk.

Hoe kunnen wij jou helpen?

0