Bas Bloem

Kamerplanten

Onze kamerplanten

Groen doet leven. Iedere kamer knapt op van groen. Het lijkt zo simpel – en dat is het in feite ook. Want met een kamerplant wordt een kamer gezelliger, dynamischer, vriendelijker. Of je die kamerplant nou in een kantoor zet of in de woonkamer thuis; dat maakt niet uit. Het creëert een gevoel van ‘thuis’.

Kamerplanten op kantoor of thuis

Deze kamerplant komen we met liefde bij je plaatsen. Dat doen we immers nu al bij een flink aantal particuliere en zakelijke klanten. De een heeft al een pot en wil alleen een kamerplant, de ander wil dat wij ook een mooie plantenpot erbij leveren. Of… de pot alleen. Kan allemaal.

Heb je advies nodig over jouw kamerplant?

Vertel eens… wat heeft jouw voorkeur? Heb je al een idee over het type kamerplant? Weet je al waar je ‘m wil hebben? Of zullen we je helpen met kiezen? Als je wil, kun je gerust mee naar de groothandel om zelf al die groene pracht te bewonderen. Een soort showroom voor planten. Geweldig om te zien.

Uiteraard laten we je niet in de kou staan wat betreft de verzorging. We leggen je precies uit hoe je de kamerplanten gezond houdt.

Toe aan groen voor jouw ruimte? Bel ons gewoon even op, dan bespreken we de mogelijkheden.

0